Fox - nádobí, na kterém si opravdu dobře a bez problémů uvaříte

Tak zase sedím u svého PC a píši jednu ze svých recenzí. Jestli se vám bude líbit nebo ne, to je jen a jen na vás. Já v ní každopádně jen popíši své názory a zkušenosti, které jsem získal při používání tohoto výrobku. Tentokrát jsem si vzal na mušku sadu nádobí od firmy Fox.
Jde o velice zajímavý a pro nás rybáře, co trávíme u vody dny a noci, užitečný výrobek. A tak nachytano.czse společně pojďme podívat na jednotlivé kousky této sady na vaření.

Konvička

Materiál - hliník, perfektní vzhled, pogumovaná rukojeť, objem 0,9 l a vychytávka, kterou u Foxe pojmenovali "Heat Transfer", to jsou prvky, kterými se tato opravdu pěkná konvička může pochlubit. A že nevíte, k čemu slouží a co vlastně znamená Heat Transfer?

Heat Transfer je dvoucentimetrová mřížka z tenkého plechu, která je umístěná na okrajích dna konvičky a funguje jako spořič paliva. Díky této konstrukci tento prvek, při menší spotřebě plynu, pomáhá vařiči dodávat vysoký výkon, chrání plameny vařiče před větrem a vařič tak rychleji dokáže ohřát vodu v konvičce, a to i za nepříznivých povětrnostních podmínek. Takže konvička je první věc z tohoto kompletu, která u mne získává známku 1.

Hrnce na vaření

Materiál hliník, teflonová vnitřní úprava, sklopné a pevné rukojeti a velký obsah, to jsou základní prvky, které si zaslouží vaši pozornost. Velký hrnec má obsah 2 litry a menší 1,5 litrů. Díky teflonové úpravě se vám v nich jen tak něco nepřipálí a pokud je budete správně čistit, vydrží vám tato úprava dlouhou dobu. Díky pogumovaným sklopným držákům se zase nikdy nespálíte, a přitom vám tato madla nikterak nevadí při přepravě.
nachytano.cz
Pánvička

Tahleta pánvička, to je fakt "mazec". Koukal jsem na ni jako kdysi, když jsem poprvé uviděl teflonovou pánvičku od firmy Tefal. Vyzkoušel jsem si ji jak v terénu, tak doma. Teflonová úprava opravdu funguje, jak má. Rozklepnul jsem si do ní vajíčko a na sklokeramické desce jsem ho ještě jednou pro vás usmažil. Výsledek můžete vidět na přiložených fotografiích. Je to fakt paráda. Vajíčko se ani trochu neopřipálilo a po usmažení mi z pánvičky krásně sklouzlo na talíř. I pánvička disponuje sklopnou, bytelnou a kvalitní rukojetí, která je i v tomto případě pogumovaná. Prostě materiál jak má být. A tak pokud pánvičku budete správně čistit, nejlépe pouze houbičkou a jarem, určitě vám dlouho vydrží.

Komplet

Celý komplet je vyráběný tak, aby všechny díly do sebe pěkně zapadaly, jako kdysi slavné matrjošky. A díky tomu vám šetří místo ve vaší tašce. Na komplet se ještě dodává síťový obal, který je jeho součástí a slouží k jeho přepravě.

Za mne je tento výrobek přesně tím, co jsem od firmy Fox očekával. Do detailu propracované nádobí s puncem kvality, za celkem slušný peníz.

S pozdravem Petrův zdar, Slávek Freecarp.

Převzato: https://www.chytapust.cz/Magazin/Recenze/Fox-nadobi-na-kterem-si-opravdu-dobre-a-bez-problemu-uvarite

nachytano.cznachytano.cznachytano.cznachytano.cznachytano.cznachytano.cz


Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze