Čistokrevný silový háček: Gamakatsu POWER CARP


Speciální série háčků a navázaných háčků pro rybolov na soukromých revírech. Ať již jde o feederové pruty či biče, tato série nabízí správný háček pro tento typ rybolovu a hodí se pro téměř jakoukoliv nástrahu.
nachytano.cznachytano.cz
Tato série je založena na 1 typu háčku. Specifický kulatý tvar ohybu ve spojení s kovaným drátem z něj činí extrémně silový háček. Lehce dovnitř zatočený off-set hrot háčku a relativně krátké tělo vytváří optimální zahakovací kapacitu.

Gamakatsu POWER CARP volné háčky
Rozdíly mezi sériemi lze jasně vidět na baleních a celkem jsou zde 4 různé verze s následujícími charakteristikami :

POWERCARP Red: s plochým očkem a protihrotem, ideální na nástrahu přímo na     háček.

 POWERCARP Purple: bezprotihrotový háček s plochým okem. Pro nástrahy, které musí  být umístěny přímo na vodu, kde je povinné užívání háčků bez protihrotu.

 POWERCARP Blue: s kulatým očkem a protihrotem, perfektní na vlasové návazce.
 
POWERCARP Pink: s kulatým očkem a bez protihrotu, perfektní pro tlusté monofily

nachytano.cz

Gamakatsu POWER CARP navázané háčky
Novinkou pro rok 2016 jsou  POWER CARP navázané háčky s plochým okem. Ať už jde o opatrně se krmící F1 či velké kapry poblíž břehu, POWER CARP navázané háčky pokrývají všechny nejužívanější kombinace háčků a vlasců. Díky tvaru lze tento háček použít s mnoha typy nástrah.

Navázané háčky mají 9 různých kombinací, od háčku velikosti 18 na 0,12mm vlasci až po háček velikosti 10 na 0,18 mm vlasci, s protihrotem i bez něj.

Team Gamakatsu

nachytano.cz

Pokud se Vám článek líbil, podpořte ho prosím svým laikem, případně ohodnoťte hvězdičkou. Uvítáme především komentáře k rozvinutí diskuzí s vašimi názory a zkušenostmi k danému tématu. Registrace k psaní komentářů není nutná.

Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 3

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze