Rybářský revír Letny I


Soukromý revír Letny I. je situován v přírodě Vysočiny 10 Km od Města Pelhřimov . V současné době je zarybněn rybou ze slovené přehrady Ostrov nad Oslavou. Se svou rozlohou 5 ha se řadí sice k těm menším revírům. Nicméně vycházíme z filozofie kterou  razili už na Ostrově a ta je jasná. Nestojí o revír přeplácaný místy a hlavu na hlavě !!! Revír je osazen trofejními kapry z revíru Ostrov nad Oslavou a je sem dovezeno 4000 Kg těch největších ryb. Dosazeno je potom asi 1500 Kg kapra menší velikosti vzhledem k možnosti si rybu ponechat. Kromě toho je v revíru menší množství amura a krásní líni. V areálu jsou dvě pstruhové sádky kde je možnost si nalovit třeba nedělní oběd. V zimním období zde bude provozován lov na dírkách. Služby spojené s tímto revírem budou do budoucna rozšířeny o pstruhovku o rozloze cca 2 ha. V Areálu jsou tři WC a je možné využít WC a sprchu v domku správce ( cca 30 od vody ) kde se zároveň nachází klubovna s občerstvením. V příštím roce budou ve stejném objektu upraveny dva pokoje pro ubytování po cca 4 osobách. Jde zde hlavně o pohodu a vytvoření příjemné atmosféry.
nachytano.cz
Rybářský řád revíru Letny I.


Na naší klubové vodě může chytat každý kdo si zakoupí oprávnění k lovu.

Není podmínkou být členem rybářského svazu nebo rybářské organizace.

Loví se na maximálně tři pruty s jedním návazcem a jednoduchými háčky.

Jako nástraha nesmí být požita živá či mrtvá rybka ani její části.

K lovu ryb musí být lovící vybaven, podložkou pod ryby, a podběrákem. Podložka pod rybu musí být měkčená o min. rozměru 100x60 cm a nelze jí nahrazovat jinými materiály.( lze zapůjčit ) Podběrák musí mít ramena o min. délce 90 cm.

Focení ryb pouze v kleče nad podložkou a v minimální možné výšce aby nedošlo k pádu ryby. Fotit lze pouze s nejvyšší opatrností a ryba musí být bez zbytečných odkladů vrácena zpět do vody. Uchovávání ryb pro pozdější focení není možné.

K lovu lze používat pouze únikové montáže. ( montáže po jejichž utržení odpadne olovo nebo krmítko a není rybou tahané za sebou )

K uchování ryb lze používat pouze EKO vezírky nebo EKO saky. ( Možno zapůjčit )

Přísný zákaz používání " srkaček, a podobných nesportovních montáží.

Přísná zákaz krmit nebo zakrmovat nevařeným nebo neupraveným krmením ( kukuřice, hrách, fazole, cizrna, ořechy a ostatní )

Zakazuje se používat pletená šňůra v celé délce návinu ( od navijáku k montáži)

Lovící je povinen mít při lovu podběrák přiměřené velikosti( minimální šířka ramene 90 cm) , peán, metr, tužku a podložku pod ryby,případně její plnohodnotnou náhradu. ( lze zapůjčit u správce )

Rozdělávání ohně pouze po dohodě se správcem.

Parkování na revíru předem konzultujte se správcem !!! Bez předchozí domluvy není možné parkovat mimo zpevněné komunikace.

Lovící i doprovod jsou povinni udržovat pořádek po celou dobu pobytu !!!
Porušování těchto nařízení bude řešeno odebráním povolení k lovu a vykázáním lovícího bez nároku na náhradu.
nachytano.cz
Povolení k lovu jsou zálohována částkou 500 Kč. Tato kauce nebude v případě porušování rybářského řádu vrácena bez nároku na další. V ostatních případech se kauce vrací po ukončení lovu k odevzdanému povolení.


Místa rezervujeme minimálně na DVA KALENDÁŘNÍ DNY. Rezervovat jeden kalendářní den jde pouze od pondělí do čtvrtka. V případě že se jedná o pátek, sobotu, nebo neděli, platí výše uvedená podmínka !!!

 

Provozní doba revíru

Duben : 6.00 - 22.00 hodin

Květen až Srpen: 4.00 - 24.00 hodin

Září : 6.00 - 21.00 hodin

V případě že není obsluha přítomna stačí pro začátek lovu napsat SMS VE FORMĚ :

Jméno,  čas zahájení lovu, druh povolení  na telefonní číslo: 777 149 689. Touto SMS se lze prokázat při případné kontrole. Pečlivě zkontrolujte její odeslání.

Obsluha Vám povolení vystaví později. Zahájení lovu bez tohoto bude považováno za přestupek a bude požavováno za pytláctví ze všemi důsledky .


Ceník povolení k lovu Letny


Denní povolení ChyŤ a PusŤ  200,- Kč  Lov na tři pruty

Denní povolení k lovu je časově omezené a je závislé na provozní době revíru. Provozní doba je od 4.00 do 23.00 hodin .

Povolení nonstop ( 24 hodin od doby vystavení povolení )  350,- kč Lov na tři pruty

Denní povolení k lovu není časově omezené a umožňuje lov mimo provozní dobu revíru.

Denní povolení s rybou – 300,- Kč

Denní povolení k lovu je časově omezené a je závislé na provozní době revíru. Provozní doba je od 4.00 do 23.00 hodin
nachytano.cz
(na jedno povolení si lze ponechat jednoho kapra od 35 do 55 cm nebo dva ks lososovitých ryb bez ohledu na jejich velikost. Ostatní ryby nebo ryby které nedosahují nebo zde nejsou uvedeny musí být neprodleně vráceny zpět do vody)

Rezervace a cena lovného místa pro max. tři lovící a místa pro bivaky – 500,- Kč za den (bez ohledu na dobu příjezdu a odjezdu),  lov na tři pruty každý lovící. Příklad: příjezd v pátek a odjezd neděle =1500,- Kč

V ceně rezervace je vámi vybrané místo a povolení k lovu pro maximálně tři lovící.

Zapůčení podložky  pod rybu !!!  30,- Kč  

Lovící musí být vybaven podložkou pod rybu !!! Manipulace s rybou bez použití podložky a opatrnosti bude považováno za hrubé porušení řádu se všemi důsledky.


Kontakt

Soukromý revír Letny I.
393 01  Dobrá Voda – Letny
okres Pelhřimov, kraj Vysočina
Petr Šrámek
Mobil: 777 149 689
E-mail: rybarsky-revir@seznam.cz

Pokud jste na jmenovaném revíru byli rybařit, prosím o komentář, jak jste byli spokojeni. Pomůže to dalším rybářům při výběru revíru.



 

Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 2

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze