Vařený lín s česnekem

Suroviny:

-1 kg línů-
-1 větší cibule-
-2 lžíce oleje-
-1 lžíce hladké mouky-
-3 stroužky česneku-
-0,3 l vývaru z ryb nebo masoxu-
-sůl-
-mletý pepř-
-1 lžíce nasekané petrželové natě-

Postup:

Cibuli nakrájíme nadrobno a na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova. Zasypeme moukou a necháme zrůžovět. Pak přidáme prolisovaný česnek, zalůijeme vývarem, osolíme, opepříme a krátce povaříme. Vložíme porce ryby a 10 minut mírně povaříme. Poté rybu vyjmeme, uložíme na mísu, posypeme petrželkou a přelijeme omáčkou.

Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze