Rybí rizoto

Suroviny:

-asi 500 g rybího masa-
-2-3 varné sáčky rýže-
-rostlinný olej-
-cibule-
-sůl-
-sterilizovaný hrášek-
-50 g mrkve-
-mletý pepř a paprika-
podle chuti další zelenina nebo sójový granulát, kečup.

Postup:

Rybu opět očistíme, nakrájíme na malé kousky , pokapeme citrónovou šťávou(nemusíme), osolíme a necháme na chladném místě hodinu odležet. Rybí kousky opečeme na oleji ze všech stran, postupně přidáme cibuli, mrkev, hrášek, pepř a papriku,popřípadně další zeleninu (kukuřice, květák, brokolice) nebo povařený sójový granulát, zalijeme trochou vody a podusíme.
Nakonec smícháme s uvařenou rýži. Dochutíme kečupem.


Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze