Rybí karbanátky

Suroviny:

-1 kg ryb-
-40 g másla-
-2 cibule-
-2 žemle-
-2 dcl mléka-
-6 vajec-
-10 dkg špeku,podravku-
-grilovací koření-
-pepř-
-muškátový oříšek-
-2 šálky strouhanky-
-2 šálky oleje-

Postup:

Rybí maso vykostíme , stáhneme z kůže , umeleme. Cibulku s drobně nakrájeným špekem osmažíme na oleji /sádle/. Žemli namočenou v mléce rozmačkáme, přidáme 1 vejce a smícháme všechno dohromady. Směs osolíme podravkou, přidáme pepř a muškátový
květ a podle chuti grilovací koření.
Obalíme v těstíčku a strouhance a osmažíme na oleji.


Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze