Rybí gjuveč

Suroviny:

-150g bílé ryby-
-20ml oleje-
-30g cibule-
-30g celeru-
-20g mrkve-
-50g rajčat-
-10ml vína-
-10g citrónu-
-5g česneku-
-0,2g černého pepře-
-2g soli-

Postup:

Očištěnou a omytou rybu nakrájíme na kousky a marinujeme solí, citrónovou šťávou a pepřem. Necháme uležet jednu hodinu v chladničce. Cibuli nakrájíme na kousky, podusíme ve vodě, oleji a soli do změknutí. Poté přidáme česnek nakrájený na plátky a nadrobno nakrájená rajčata. Rozmícháme v malém množství vody. Takto připravenou zeleninu položíme na plech. Na ni položíme rybu obalenou v mouce a na rybu plátek citrónu bez kůry. Vlijeme víno a upečeme.



Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze