Pstruzi na grilu
Suroviny:
-4 vykuchaní pstruzi
-sůl
-šťáva z 1 citronu
-12 plátků slaniny
-500 g klouzků nebo hlívy ústřičné
-1 lžíce olivového oleje
-1 lžička sladké papriky
-4 stroužky česneku
-1/2 lžičky sušeného tymiánu
Příprava:
Pstruhy mírně osolíme, pokapeme polovinou citronové šťávy, do každého vložíme do břišní dutiny 1 stroužek česneku a obalíme plátky slaniny. Očištěné houby mírně osolíme a pokapeme zbytkem citronové šťávy. Ryby grilujeme po obou stranách, až je slanina křupavá.
Houby pokapeme olivovým olejem smíchaným s tymiánem a grilujeme asi 5 minut. Hotové na talíři okořeníme paprikou.
-4 vykuchaní pstruzi
-sůl
-šťáva z 1 citronu
-12 plátků slaniny
-500 g klouzků nebo hlívy ústřičné
-1 lžíce olivového oleje
-1 lžička sladké papriky
-4 stroužky česneku
-1/2 lžičky sušeného tymiánu
Příprava:
Pstruhy mírně osolíme, pokapeme polovinou citronové šťávy, do každého vložíme do břišní dutiny 1 stroužek česneku a obalíme plátky slaniny. Očištěné houby mírně osolíme a pokapeme zbytkem citronové šťávy. Ryby grilujeme po obou stranách, až je slanina křupavá.
Houby pokapeme olivovým olejem smíchaným s tymiánem a grilujeme asi 5 minut. Hotové na talíři okořeníme paprikou.