Pstruzi na grilu

Suroviny:

-4 vykuchaní pstruzi

-sůl

-šťáva z 1 citronu

-12 plátků slaniny

-500 g klouzků nebo hlívy ústřičné

-1 lžíce olivového oleje

-1 lžička sladké papriky

-4 stroužky česneku

-1/2 lžičky sušeného tymiánu

Příprava:

Pstruhy mírně osolíme, pokapeme polovinou citronové šťávy, do každého vložíme do břišní dutiny 1 stroužek česneku a obalíme plátky slaniny. Očištěné houby mírně osolíme a pokapeme zbytkem citronové šťávy. Ryby grilujeme po obou stranách, až je slanina křupavá.
Houby pokapeme olivovým olejem smíchaným s tymiánem a grilujeme asi 5 minut. Hotové na talíři okořeníme paprikou.


Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze