Pstruh pečený po labužnicku

Suroviny:

-1000g pstruhů-
-sůl-
-hl.mouka-
-olej-

Postup:

Očištěné vykuchané pstruhy opláchneme ve vlažné vodě,potom osolíme a pomoučníme hl.moukou.Takto připravené pstruhy pečeme zvolna na rozehřátém oleji po obouch stranách do měkka.Pečeného pstruha přelijeme omáčkou připravenou po labužnicku.

Omáčka:

-100g kapřího mlíčí-
-sůl-
-50g másla-
-citronová šťáva-
-strerilované žampiony-
-petrželka-

Kapří mlíčí nakrájíme na kousky,osolíme,podusíme na másle s nakrájenými žampióny,pokapeme citronovou šťávou,přidáme petrželku a dusíme asi 10 min.do měkka.Takto připravenou omáčkou přelijeme pečeného pstruha a podáváme se smaženými hranolky.
 

Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze