Pstruh na mandlích

Suroviny:

-4 pstruzi
-sůl
-pepř
-mletý kmín
-citrónová šťáva
-trochu hladké mouky na obalení
-4 plátky másla
-50 g posekaných mandlí předem opražených na másle.

Postup:

Umyté a osušené pstruhy osolíme, opepříme, posypeme mletým kmínem a důkladně pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř každého pstruha dáme tenký plátek másla a obalíme v hladké mouce, kterou můžeme smíchat s mletou paprikou. Pstruhy opečeme na troše oleje nebo je grilujeme. Podáváme s posekanými a na másle opraženými mandlemi. Jako příloha je vhodný bramborový salát, případně brambory
Na talíři ozdobíme zeleninovou oblohou.



Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze