Pikantní rybí pomazánka

Pomazánky z ryb jsou chutné a oblíbené. Většinou je připravujeme z konzervovaných ryb, ale dají se připravit i ze zapomenuté porce ryby, která zůstala po vydatném obědě. V této pomazánce sýr dodává smetanovou hebkost a křen přidává svoji říznost a chuť.

Suroviny:

-250 g pečené ryby-
-100 g taveného smetanového sýra-
-strouhaný křen-
-30 ml kečupu-
-10 g hořčice-
-50 g másla-
-pepř-
-sůl-

Postup:

Rybí maso zbavíme kůže, vykostíme a nasekáme je nadrobno. Smetanový sýr utřeme se změklým máslem do zpěnění, přidáme jemně nastrouhaný křen, hořčici a kečup. Promícháme a ochutmíme pepřem a solí podle vlastní chuti. Nakonec vmícháme usekané rybí maso a mažeme na chléb, jednohubky nebo chlebíčky.


Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze