Pepřový rybí salát

Asi 3 kg cejnů
K přípravě si připravíme:naložené na kyselo rybí maso, naloženou cibulku, naloženou papriku, ( 3/4 l)4 naložené feferonky, pepřové koření , nakrájenou cibuli (více) olivový olej /nejlepší/

Ryby připravíme jako na rybí salát, maso nařezané na kousky v ložíme do mísy .
Nakrájíme na kolečka naloženou cibulku, naloženou papriku a feferonky nakrájíme na nudličky , cibuli na slabé kolečka. Všechno dáme do mísy posypeme pepřovým kořením /jeden sáček/ přidáme olivový olej a všechno důkladně rozmačkáme rukama a promícháme.
Nandáme do sklenic a do každé přidáme polévkovou lžíci olivového oleje a zavíčkujeme.
Můžeme ochutnat již 4 den a v chladu vydrží až měsíc. Je to chuťovka !!

Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze