Pangasius v alobalu

Suroviny:

-3 rybí filety
-2 cibule
-1 větší rajče
-10 dkg anglické slaniny
-sýr Niva, sůl, citron, koření na ryby
(všechno podle chuti)

Postup:

Budeme dělat 2 porce a tak si to rozdělte. Na čtverec alobalu rozložíme anglickou slaninu. Na slaninu položíme osušenou rybu, kterou osolíme, ocitronujeme a posypeme kořením podle chuti. Posypeme pokrájenou cibulí a poklademe rajčetem.
Nakonec nastrouháme sýr.
Dobře zabalíme a pečeme na grilu 20 minut. Hotové rozbalíme na talíři, aby nám nevytekla šťávička.
Je to dobré, ale počítejte s tím, že jak se to dělá v alobalu je to jako dietka.



Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze