Pangas s pikantním přelivem

Suroviny:

-4 filety pangasia
-100 g suchého salámu v pepři (nebo v pálivé paprice)
-1 velká cibule
-6 stroužků česneku
-sezamový olej
-hladká mouka
-granulovaný česnek
-sůl

Postup:

Maso osolíme a okořeníme granulovaným česnekem. Zprudka ho opečeme na pánvi s 2-3 lžícemi sezamového oleje - asi 5-7 minut z každé strany. Po prvních pěti minutách přidáme nudličky salámu, hrubě nasekanou cibuli a plátky česneku. Opečené maso vyndáme, ostatní opečeme dohněda, zasypeme lžící hladké mouky, prosmahneme a zalijeme studenou vodou. Omáčku povaříme, zredukujeme hustotu a dochutíme solí a pepřem.
Při podávání poléváme rybí filety cibulovo-salámovou omáčkou.

Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze