Karbanátky z vařených brambor a rybího filé

Suroviny:

-tuk na smažení-
-máslo 50 g-
-vařené brambory 300 g-
-vejce 2 ks-
-rybí filé 300 g-
podle chuti:
-sůl-
-mletý pepř-
podle potřeby:
-strouhanka-

Postup:


Vařené brambory oloupeme a jemně nastrouháme. Rybí filé umeleme.
Nastrouhané brambory smícháme s umletým rybím masem, přidáme vejce, sůl, pepř a aby se nám se směsí lépe pracovalo, přidáme potřebné množství strouhanky.
Z hmoty tvoříme malé karbanátky, které smažíme z obou stran na rozpáleném tuku. Servírujeme s bramborovou kaší a kyselou okurkou.


Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 1

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze