Kapr v alobalu

Suroviny:

-4 porce kapra asi 800g-
-70g mrkve-
-70g celeru-
-100g žampionů-
-olej na smažení-
-2 lžíce rostlinného másla-
-2 lžíce másla-
-citrónová šťáva-
-sardelová pasta-
-sladká mletá paprika-
-sůl-
-bylinky-

Postup:

Rybu pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Potom je osolíme a na rozpáleném oleji po obou stranách zprudka opečeme.
Dvě porce připravíme se zeleninou a dvě se žampiony. Porce opečeného kapra položíme na alobal, lehce potřeme sardelovou pastou, mírně posypeme mletou paprikou a přidáme na másle osmaženou, na proužky pokrájenou mrkev s celerem. Na druhé dvě porce rozložíme na másle osmažené žampiony, alobal zabalíme a rybu zapečeme v troubě. Hotové porce kapra vyndáme z alobalu, položíme na talíř, obložíme zeleninou a žampiony, posypeme sekanými bylinkami.



Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze