Kapr po cikánsku

Suroviny:

-600 g kapra-
-50 g slaniny bez kůže-
-1 cibule-
-100 g žampionů-
-100 g šunky-
-50 g sterilovaných okurek-
-30 g rajčatového protlaku-
-100 ml červeného vína-
-50 g másla-
-pepř-
-sůl-
-50 g oleje-

Postup:


Slaninu nakrájíme na kostky a roztavíme, přidáme kolečka cibule a osmahneme. Vložíme plátky žampionů a krátce podusíme. Dálé přidáme nudličky šunky a okurek, rajčatový protlak, víno a máslo, případně sůl. Zastříkneme trochou vody a dusíme téměř doměkka. Osolené a opepřené porce kapra zvolna opečeme na oleji. Rybu vložíme do připravené cikánské směsi a vše společně krátce podusíme

Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze