Kapr jihočeského rybáře

Suroviny:

-900 g kapra
-50 g slaniny
-2 cibule
-60 g sušených švestek bez pecek
-60 g vlašských ořechů
-máslo
-olej
-1,5 dl červeného vína
-hrst sušených hub
-4 stroužky česneku
-pepř
-bobkový list
-hřebíček
-zázvor
-hladká mouka
-chlebová kůrka.

Postup:

Kapra nakrájíme, osolíme, prošpikujeme slaninou, potřeme utřeným česnekem smíchaným se zázvorem. Pomoučíme a opečeme na oleji. Přidáme ořechy, čtvrtky švestek, uvařené houby, víno, pepř, bobkový list, hřebíčky a strouhanou kůrku. Podlijeme a přikryté dusíme do měkka



Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze