Grilované ryby s brusinkami

Suroviny:

-4 porce ryby-
-sůl-
-mletý pepř-
-4 lžíce brusinek-
-lžíce citronové šťávy-
-2 lžíce vína-
-1 lžíce medu-
-skořice-
-olej-

Postup:

Plátky ryby osolíme a opepříme, dvě lžíce brusinek smícháme s citronovou šťávou, medem, vínem a skořicí, potřeme maso z obou stran a opečeme nad grilem nebo na pánvi. Během grilování potíráme brusinkovou směsí. Jestliže opékáme maso na pánvi, pak po opečení dáme zbytek marinády a brusinky na pánev a maso směsí přelijeme. Rybu zdobíme nakrájenými plátky citronu. Podáváme s bramborami.



Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze