Candát na žampionech

Suroviny:

800 g candáta
200 g žampiónů
0.2 l vína
drůbeží vývar
lžička másla
sůl
pepř
citrónová šťáva
rostlinný ole
4 mladé cibulky
petrželová nať

Postup:

Porce candáta stáhneme z kůže, nasolíme okořeníme pepřem, pokapeme citrónovou šťávou a necháme na dvě hodinky odležet v chladničce. Na plátky nakrájené žampióny zpěníme na oleji, přidáme nadrobno nasekanou petrželovou nať a nakrájené cibulky. Vložíme odležené porce candáta opečeme z obou stran, potom podlijeme bílým vínem a dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby přilíváme drůbeží vývar.

Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze