Soutěže

Výherci červencového kola jsou:

1 - Franta Pelcman
2 - Aleš Panocha
3 - Jakub Kareš

Gratulujeme


Máme pro vás na webu připravenou červencovou soutěž o pěkné ceny od našich sponzorů.


Soutěž trvá jeden měsíc, od prvého do posledního kalendářního dne. V novém dalším měsíci se vyhlásí i nová další soutěž.
nachytano.cz
Každé měsíční kolo je věnováno jedné  nebo více značkám. V měsíci červenci to je firma Obchod pro Rybáře a Mikbaits.cz. Jako cena pro vítěze bude zboží z těchto obchodů.

Podmínky a pravidla soutěže:

Soutěžit může kdokoliv, registrace není k soutěžení nutná.

Co se týká podmínek a pravidel soutěže, tak jsou jako vždy velice jednoduchá.

V daném měsíci vložite fotografie z lovu do zpráv od vody:

https://www.nachytano.cz/diskuze/?t=1968.

(Tam lze vkládat bez registrace, jen je potřeba upravit fotografie na velikost kolem 3 MB)

Pokud chcete mít foto ve svém profilu a vlastní fotogalerii, tak fotky vložíte do fotogalerie - soutěžní fotogalerie. Tu vytvoříte po registraci a následném přihlášení, kdy v levém horním rohu na stránce webu u svého profilu kliknete na fotogalerie (červený nápis), v otevřeném okně kliknete na přidat fotogalerii. Zde vyplníte okénka dle libosti a nahrajete soutěžní fotografie. Prosím o úpravu fotografií na menší velikost. Nahrávání je uzpůsobeno pro fotografie do velikosti 2 MB. Vetší fotografie se pomalu načítají a brzdí načtení stránky.  Po nahrání a kliknutí na okénko přidat, máte založenou  fotogalerii. Po otevření nahrané fotogalerie se objeví dotaz, zdali chcete aby fotogalerie byla soutěžní. Zde jen odkliknete a to je vše.

(Fotografie by měli být aktuální - sezóna 2017)

Soutěžní fotografie nemusí obsahovat pouze úlovky ryb, ale mohou být vázány k rybařině a krásám kolem vody jako takové.

Přímo z fotogalerie můžete své foto sdílet na fb a prezentovat je svým kamarádům a kolegům.

!!! POZOR!!! Na konci měsíce bude vyhodnocen nejaktivnější lovec. Další dva budou odměněny drobným bálíčkem (vláčecí nástrahy,boilie, obalovací pasty, vlasce ..., vše se bude lišit kolo od kola)


Cena bude zaslána v nejbližším termínu po vyhlášení výsledků. Pro výherce z okolí Mladé Boleslavi je možnost osobního předání.


Ještě malá poznámka k vloženým fotografiím.

V žádném případě není nutností vkládat jen trofejní úlovky. Každá ryba je krásná, ať již malá nebo velká. Takže tato soutěž je o všech ulovených rybách a vůbec se nemusíte stydět vložit i malé čudly. I malá ryba rybáře potěší.

V červenci je hlavní cena přívlačový naviják JAXON TABIAS 100FDX, druhá a třetí cena jsou produkty firmy Mikbaits


SPONZOR: OBCHODPRORYBÁŘE.CZ

 

nachytano.cz
Který nabízí široký sortiment zboží pro rybaření a moderní rybolov předních světových i českých výrobců rybářských potřeb, jako Shimano, Saenger, Daiwa, Jaxon, Nomura, Cormoran, Konger, Daemons, Nash, Korda, Mivardi, Jet Fish, Annaconda, MS Range, Awashima, Okuma, Ryobi, Capture, Suretti, Kamatsu, Star Fishing, Berkley, Relax, Tica, Extra Carp, Lineaeffe, Flajzar, Sema, Komet Kopecký, Sona, Václavík, Nikl, Carp Secret, Cukk, Carp Servis a mnho dalších.
Pokud vás zaujalo něco z nabídky a chcete to předvést nebo vyzkoušet, navštivte naše kamenné prodejny v Brně a Kuřimi. Rádi vám zboží předvedeme a doporučíme to nejvhodnější.
Všem zákazníkům s platnou registrací na tomto e-shopu poskytujem slevu na první i každý další nákup ve výši 5%.





SPONZOR: MIKBAITS.CZ

Mikbaits jsem založil v roce 2005, krátce po vydání knihy Lov kaprů na českých vodách. Mým cílem bylo vytvořit značku, která klade důraz na kvalitu produktů, inovativnost a vstřícnost k zákazníkům. Velmi rychle jsme se stali jednou z předních firem v oblasti návnad pro sportovní lov kaprů. Pomohlo k tomu i několik natočených DVD a mnohá vítězství na prestižních kaprařských závodech. Postupně jsme přivedli na trh mnoho velmi

nachytano.cz

úspěšných druhů boilie, jako je Magická Oliheň, BigS, Fanatica, Gangster, eXpress, Spiceman, Liverix a mnohé další.

Současný sortiment Mikbaits obsahuje prakticky vše, co potřebujete pro lov kaprů. V nabídce máme

nejen různé varianty boilie od mražených přes trvanlivé, dehydrované v soli až po plovoucí, ale i širokou nabídku pelet, přísad, partiklů, boosterů, dipů, obalovacích těst, návnad a nástrah pro lov sumců, na feeder a mnoho dalších produktů. Od počátku úzce spolupracujeme s anglickou firmou CC Moore, jejíž suroviny používáme pro výrobu svých boilie. Vedle toho samozřejmě nabízíme i jejich produkty.

Dále máme výhradní zastoupení pro ČR i SR na značky Taska (špičková kaprařská bižuterie, camou zátěže, nerez program, kaprařská pouzdra, tašky, batohy a mnohé další), Free Spirit (prvotřídní ručně stavěné pruty made in UK), Ashima (tradiční výrobce háčků a bižuterie), EasyFISHING (český výrobce vysoce kvalitních PVA produktů), Enterprise tackle (anglický výrobce imitací nástrah), The Force (pruty s příznivým poměrem cena/výkon) a Parallelium (vysoce oceňované francouzské vlasce), zastupujeme též značky Flajzar (český výrobce hlásičů) a Petzl (čelové svítilny).

Momentálně máme v nabídce přes dva tisíce produktů, které krom vlastní vzorkovny na Podlázkách u Mladé Boleslavi a e-shopu mikbaits.cz nabízíme v několika set obchodech v Čechách a na Slovensku.
 


nachytano.cz