Soutěže

Vítězem soutěže se stal Milan Zelí Zelinka - gratulujeme

Tak jako každý rok, i letos je pro vás na webu připravená soutěž o pěkné ceny od našich sponzorů.
Soutěž bude trvat vždy jeden měsíc, od prvého do posledního kalendářního dne.
nachytano.czV novém dalším měsíci se vyhlásí i nová další soutěž.
Každé měsíční kolo bude věnováno jedné značce. V měsíci červenci to bude firma Ichthys. Firmy Ichthys vyrábí skvělé nástrahy a návnady výhradně ze surovin Anglické provenience a jako cena pro vítěze budou výrobky této firmy.

Podmínky a pravidla soutěže:

Co se týká podmínek a pravidel soutěže, tak jsou jako vždy velice jednoduchá. V daném měsíci vložite fotografie z lovu do fotogalerie - soutěžní fotogalerie a budete sdílet fb stránku: Ichthys CZECH Republic Team na svém profilu.
(Fotografie by měli být aktuální - sezóna 2015)
Soutěžní fotografie nemusí obsahovat pouze úlovky ryb, ale mohou být vázány k rybařině a krásám kolem vody jako takové.
Pro účast v soutěži musíte být registrováni, aby jste si ve svém profilu mohli tuto soutěžní fotogalerii vytvořit.
Fotografie která dostane v daném měsíci nejvíce ohodnocení, vyhrává vypsanou cenu od sponzora. Pro získání většího počtu ohodnocení je povoleno fotografie sdílet na fb. Ale aby byly body platné, musí hlasující kliknout na odkaz a hlas dát přímo na soutěžní stránce  webu nachytano.cz. Bude to zpětně kontrolováno ve statistice přístupů, takže jiná forma získání bodů je neplatná a soutěžící ktery body získá jiným způsobem, bude diskvalifikován.

!!! POZOR!!! POKUD ADMIN WEBOVÉ STRÁNKY ZJISTÍ A NEBO BUDE JEN PODEZŘENÍ NA POUŽITÍ ADDMENFASTU, LIKE4LIKE,  YOULIKEHITS... K ZÍSKÁVÁNÍ HLASŮ, BUDE SOUTĚŽÍCÍ ZE SOUTĚŽE VYŘAZEN!

Změny a úpravy pravidel během soutěže jsou v pravomoci admina stránky a jeho uvážení.
 
Vzhledem k vysoké ceně poštovného na Slovensko, nemohou se soutěže účastnit kolegové ze Slovenska.

Cena bude zaslána nejpozději do dvou týdnů po termínu vypršení soutěže. Pro výherce z okolí Mladé Boleslavi je možnost osobního předání.

Ještě malá poznámka k vloženým fotografijím.
nachytano.cz
V žádném případě není nutností vkládat jen trofejní úlovky. Každá ryba je krásná, ať již malá nebo velká. Takže tato soutěž je o všech ulovených rybách a vůbec se nemusíte stydět vložit i malé čudly. I malá ryba rybáře potěší.

Cena pro měsíc červenec:

5 kg krmného ovocného boilies
1x Combo FRUJTY RANGE 4kg BANANA JOE
1x OBALOVACÍ PASTA KANADSKÁ JAHODA
1x FLUORO BOOSTER MED
1x kg Boilies best of Fruity Range BANANA JOE
1x POP-UP INVASION RANGE KANADSKÁ JAHODA


Krmné boilies 5Kg ovocné.
Mix atraktivního boilies plné ptačího zobu a semen, které funguje hlavně rychle a bez dlouhého rozkrmování. nachytano.czVyvážené složení základního mixu a vysoký podíl extrudovaných složek podporuje práci a uvolňování boilies a aroma i ve studené vodě. Kvalitní esence a výrazné barvy zajišťují vysokou atraktivitu i bez použití boosterů či dipů. Použití speciálního procesu konzervace přináší ideální konzistenci, čímž je toto boilies možné použít nejen na krmení ale i nastražit na háček. Mix barev jsme pro Vás rozdělili na dvě příchutě ovocné a rybí. Balení 5 kg


Combo FRUJTY RANGE 4kg BANANA JOE

Combo FRUJTY RANGE se skládá 4kg CLS peletek 1kg boilies obalovací pasty a dipovaného boilie.
V řadě FRUITY RANGE je na výběr ze čtyřech příchutí Banána Joe, Královská Švestka,nachytano.cz
Kanadská Jahoda a Ovocný krab. Vše potřebné v jednom kyblíku v nelepší kvalitě. Ideál na krátké vycházky kdy vše pospolu ladí. Comba vám umožní okamžitě reagovat na situaci která vás může potkat při lovu.


OBALOVACÍ PASTA KANADSKÁ JAHODA
Obalovací pasta je novinka od firmy Ichthys. Skvělý a neodmyslitelný pomocník moderního rybáře. Tato série obalovacích past je vyvinuta dle požadavků rybářů na kaprařských závodech, kde je na prvním místě co nejefektivnější lov. Je možné jimi obalit jakoukoliv nástrahu - ať už kuličku korku, malé plovoucí boilies, pelety nebo klasické boilies. Kapři milují rozpouštějící se pastu, ze které se uvolňují velmi lákavé látky. V okolí obalené nachytano.cznástrahy se vytvoří atraktivní lehký zákal, kdy dochází k uvolňování enzymaticky upravených mouček, předtrávených potrav, aromat, esenciálních olejů a dalších účinných složek.
Hustá pasta na obalování boilies, pelet a jiných nástrah, podstatně urychlí jejich účinnost, láká ryby z velké dálky, atraktivní příchutě


Boilies best of Fruity Range BANANA JOE

Špičkové ovocné příchutě, vyráběny z anglických komponentů. Série boilies s originálními ovocnými aromáty. Vyrobeno vyhrazenými z originálních anglických komponentů. Boilies má velmi výrazné aroma. Dodává se kanadská jahoda, královská švestka, novinka Banana Joe a samozřejmě oblíbený ovocný krab.K tímto potápivých boilies můžeme dodat i pop up boilies ve výrazných fluo barvách, ve stejných příchutích.

POP-UP INVASION RANGE KANADSKÁ JAHODA

Pop-up Invasion Range. Pop-Up vyrobený fi. Ichthys skvělé plovky z velkou splývavostí ukoulené ze špičkových surovin které dlouhodobě vypouští do vodního sloupce pachovou a potravinovou stopu. Mechanicky velmi nachytano.czodolné boilies v úžasných fluo barvách. K výrobě jsou použity tekuté koncentráty a amino kyseliny tyto pop-up kuličky tak nejsou jen reflexní záležitost k zvednutí nástrahy ale plnohodnotná kulička ke každé řadě boilie z naší nabídky která podpoří atraktivitu vaší nástrahy.



FLUORO BOOSTER MED
Super balení fluo boosteru v půl litrové láhvi. Ideální na zig-rig tak i na klasickou pop-up metodu nebo na přelití většího množství krmení.

nachytano.cz