Vařené rybí filé s bylinkovým máslem
Suroviny:
-500 g rybího filé-
-sůl-
-několik zrnek pepře a nového koření-
-citrónová kůra-
-petrželová nať-
Bylinkové máslo:
-60 g másla-
-petrželová nať-
-pažitka-
-kopr-
Postup přípravy:
Rybí filé vcelku vložíme do vývaru s kořením, citrónovou kůrou a se svazkem petrželky. Vaříme nejvýše deset minut. Po uvaření rybu rozdělíme na porce, dáme na talíře, poklademe bylinkovým máslem a podáváme s čerstvou zeleninou a vařenými bramborami.
Bylinkové máslo: Máslo umícháme s velmi jemně rozsekanými zelenými natěmi. Z másla utvoříme kuličky, nebo váleček, z něhož nakrájíme kolečka, a vložíme vždy na každou porci ryby
-500 g rybího filé-
-sůl-
-několik zrnek pepře a nového koření-
-citrónová kůra-
-petrželová nať-
Bylinkové máslo:
-60 g másla-
-petrželová nať-
-pažitka-
-kopr-
Postup přípravy:
Rybí filé vcelku vložíme do vývaru s kořením, citrónovou kůrou a se svazkem petrželky. Vaříme nejvýše deset minut. Po uvaření rybu rozdělíme na porce, dáme na talíře, poklademe bylinkovým máslem a podáváme s čerstvou zeleninou a vařenými bramborami.
Bylinkové máslo: Máslo umícháme s velmi jemně rozsekanými zelenými natěmi. Z másla utvoříme kuličky, nebo váleček, z něhož nakrájíme kolečka, a vložíme vždy na každou porci ryby