Tagliatelle s rybou a rozinkami
Suroviny:
* 1 hrst rozinek
* 1 malá cibule
* 1 pomeranč
* 250 g tresky
* 100 g plátků slaniny
* 400 g tagliatelle
* 70 g piniových oříšků
* 1 snítka čerstvého kopru
Postup:
Rozinky spaříme horkou vodou a necháme je deset minut bobtnat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kousky.
Z pomeranče vymačkáme šťávu.
Tresku omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kousky.
Na pánvi necháme vyškvařit plátky slaniny, odložíme je stranou na papírový ubrousek a na zbylém tuku orestujeme cibuli. Přidáme k ní maso, opečeme a zalijeme pomerančovou šťávou, necháme prohřát. Vmícháme slité a okapané rozinky.
V osolené vodě uvaříme těstoviny, slijeme je, promícháme s obsahem pánve, přisypeme piniové oříšky a nasekaný kopr.
Naservírujeme na talíře a ozdobíme plátky slaniny.
* 1 hrst rozinek
* 1 malá cibule
* 1 pomeranč
* 250 g tresky
* 100 g plátků slaniny
* 400 g tagliatelle
* 70 g piniových oříšků
* 1 snítka čerstvého kopru
Postup:
Rozinky spaříme horkou vodou a necháme je deset minut bobtnat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kousky.
Z pomeranče vymačkáme šťávu.
Tresku omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kousky.
Na pánvi necháme vyškvařit plátky slaniny, odložíme je stranou na papírový ubrousek a na zbylém tuku orestujeme cibuli. Přidáme k ní maso, opečeme a zalijeme pomerančovou šťávou, necháme prohřát. Vmícháme slité a okapané rozinky.
V osolené vodě uvaříme těstoviny, slijeme je, promícháme s obsahem pánve, přisypeme piniové oříšky a nasekaný kopr.
Naservírujeme na talíře a ozdobíme plátky slaniny.