Tagliatelle s rybou a rozinkami

 Suroviny:

    * 1 hrst rozinek
    * 1 malá cibule
    * 1 pomeranč
    * 250 g tresky
    * 100 g plátků slaniny
    * 400 g tagliatelle
    * 70 g piniových oříšků
    * 1 snítka čerstvého kopru

    Postup:

 Rozinky spaříme horkou vodou a necháme je deset minut bobtnat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kousky.
Z pomeranče vymačkáme šťávu.
Tresku omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kousky.
Na pánvi necháme vyškvařit plátky slaniny, odložíme je stranou na papírový ubrousek a na zbylém tuku orestujeme cibuli. Přidáme k ní maso, opečeme a zalijeme pomerančovou šťávou, necháme prohřát. Vmícháme slité a okapané rozinky.
V osolené vodě uvaříme těstoviny, slijeme je, promícháme s obsahem pánve, přisypeme piniové oříšky a nasekaný kopr.
Naservírujeme na talíře a ozdobíme plátky slaniny.


Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze