Rychlý tatarák z kapra
Suroviny:
-Kapr (netučné části,bez sádla a bez kůže)-
-cibulka-
-kečup-
-pepř-
-paprika-
-sůl-
-sojovka-
-Kapka oleje.(vše jako do pravého tataráku mimo vejce).-
Postup:
Maso semeleme na masovém strojku (kostičky nevadí-zachytí se a zůstanou uchycené na šneku strojku).
Všechny suroviny smícháme a vmícháme do semletého masa.
Vše ještě ochutíme dle našich představ a chuti.Necháme v chladu alespoň 2 hod. Mažeme na topinky jako tatarák z masa.
Poznámka:
Lze použít maso i z jiných ryb, včetně mořských (file). Super je z lososa a amura. Je třeba se rozhodnout taky podle ceny.
-Kapr (netučné části,bez sádla a bez kůže)-
-cibulka-
-kečup-
-pepř-
-paprika-
-sůl-
-sojovka-
-Kapka oleje.(vše jako do pravého tataráku mimo vejce).-
Postup:
Maso semeleme na masovém strojku (kostičky nevadí-zachytí se a zůstanou uchycené na šneku strojku).
Všechny suroviny smícháme a vmícháme do semletého masa.
Vše ještě ochutíme dle našich představ a chuti.Necháme v chladu alespoň 2 hod. Mažeme na topinky jako tatarák z masa.
Poznámka:
Lze použít maso i z jiných ryb, včetně mořských (file). Super je z lososa a amura. Je třeba se rozhodnout taky podle ceny.