Rybník Brloh


Tento rybník se nachází mezi vesnicemi Nová Ves a Brloh v jižních Čechách. 25km od Českých Budějovic, 20km od Českého Krumlova a 20km od Prachatic.
nachytano.cz
Rozloha rybníku je 7ha. Revír je zarybněn kapry okolo 6Ocm  až kapry okolo 90 cm a váhy 14kg, říká se že revír ukrývá poklady ještě vyžších váhových kategorii než tu uvádíme, ale zatím to nebylo potvrzeno, třeba právě vy návštěvou této lokality, poodhalíte závoj tajemství a ukážene světu nový rekord revíru rybník Brloh.

Dále je revír zarybněn amurem, štikou , candátem, Jejcem Jesenem (trofejních velikostí), perlínem a ploticí.   Revír je udržovaný a čistý vše má svá pravidla a řád. Hlavním heslem této vodní plochy je UBLIŽME RYBĚ CO NEJMÉNĚ TO JDE ! Této větě je podřízen celý rybářský řád. Podložka, velký podběrák, antiseptický roztok, háčky bez proti hrotu jsou samozřejmostí. Můžete využít loď  zavést, nakrmit , dát si bojku majitel se ničemu nebraní pokud vidí že jste slušní.
K většině chytacích míst vede přístupová cesta pro automobily a tam, kde není, je vzdálenost od automobilu do 20ti metrů.

Na každé straně rybníka je jeden suchý záchod, který je volně k dispozici.

Lovící mohou pro zakrmováni a zavážení používat loď, označení lovného místa tyčovou bójí povoleno, možnost bivakování je samozřejmostí. Oheň je možno rozdělávat pouze na určených místech, je PŘÍSNĚ ZAKÁZÁNO vytvářet ohniště z břehových kamenů a jakoliv s kameny manipulovat, poškozovat porosty okolo rybníka.

Rybářský řád

    Porušení tohoto řádu se trestá odebráním povolenky bez náhrady a vykázáním od vody!! Menší prohřešky proti rybářskému řádu je možno řešit pod pokutou 1000Kč. (Již nedomlouvám.). Prostě závažný prohřešek rovná se konec rybolovu.
    KAŽDÝ PŘÍJEZD K VODĚ POVINNĚ TELEFONICKY OHLÁSIT!!
    Povolenka je nepřenosná na jinou osobu!!! To znamená, že lovící nesmí propůjčit pruty osobě, která nemá povolenku!!
    Lovící  více denních povolenek mohou lovit non stop.
    S rybou se zachází šetrně, po ulovení se ukládá pouze na měkké a dostatečně velké originální podložky (V žádném případě na zem!! min. velikost podložky je  100*80 cm. Nejlépe podložky s bočnicemy které zamezí úniku a zranění ryby. ), za další je povinnost používat dezinfekční prostředek na ošetření rány po háčku a jiných oděrků. Bez patřičné velké podložky, DOSTATEČNĚ VELKÉHO PODBĚRÁKU (délka ramen min. 80 cm.), nachytano.czdezinfekce a nádoby na vodu pro polévání ryby není možné zahájit rybolov!!
    Lovící může používat pouze průběžný návazec s jedním jednoháčkem. (Závaží nebo krmítka vždy průběžná). Jediná neprůběžná montáž může být gumička+kámen. Použivané háčky pouze bez protihrotů! (pouze originály žádné zamačkané protihroty netoleruji)
    Při lovu je nutné používat vlasec min. 0,35 mm v celé délce návinu. Pak může pokračovat olověná šňůra.
    Začátek rybolovu nejříve 6h. a konec rybolovu nejdéle do 20 hodin.
    Je zakázáno sakování ryb za účelem pozdější dokumentace (zdolat, vyfotit, pustit, neustále polévat, max. cca 5minut a zpět do vody!!!)
    Po celou dobu lovu se lovící chová tak, aby svým chováním nerušil ostatní rybáře. (A to velice tiše!! Prosím ododržování tohoto bodu. )
    Po celou dobu lovu lovící dbá na maximální pořádek na stanovišti, ničím neznečišťuje své okolí,nevytváří ohniště kde se mu zlíbí.Ohniště jsou povolena pouze na místech č.1,3,5,9,10 a 17, přenosné grily se mohou používat na všech místech.
    Dále se nemanipuluje s kameny okolo stanovišť! (nepoužívá je ani jako zátěže na stojany - bude přísně sledováno)
    Zákáz jakéhokoli olamování a ničení porostů v okolí rybníka!!!
    Zákaz jakéhokoli znečišťování přilehlých pozemků.
    Lovící se pohybuje pouze na stanovištích pro rybáře vyhrazených!!!
    Lovící může používat maximálně 3 pruty. Dorost 2 pruty. Děti 10-15let 2 pruty, do 10ti let 1 prut.
    Lov sumce celoročně povolen - po odsouhlasení vybavení a nástražné rybky majitelem, ale pouze chyť pusť. Při lovu sumců je možno použít trojháčky.
    Celoročně zakázán lov na žížalu.
    Musím opět přistoupit k celoročnímu zákazu lovu dravců.
nachytano.cz    Tím že lovící si zakoupí povolenku v plném znění souhlasí s tímto rybářským řádem, a to bez výjímek!!
    Změna totoho rybářského řádu v průběhu sezóny vyhrazena.


Ceník

Typ povolenky Popis Cena v Kč
Týdenní (lov nonstop) Chyť/pusť 1200
Víkendová (pátek - neděle, lov nonstop) Chyť/pusť 600
Denní povolenka - platba za každý kalendářní den (min. 2dny) Denní
Chyť/pusť
300
Děti od 10let do 15 let Víkendová Chyť/pusť 100
200
Loďka - min. 3dny Den 100


Kontakt

E-mail na rybářství: rybarstvi.anderle (zavináč) seznam.cz

E-mail na včelařství: vcelarstvi.anderle (zavináč) seznam.cz

Telefonní kontakt: 602 582 653 Vojtěch Anderle

775 638 485 Hana Anderlová




Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 4

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze