Ryba ve vinném těstíčku

Suroviny:

    * 1 malá salátová okurka
    * 1 svazek ředkviček
    * 1 zakysaná smetana
    * sůl
    * pepř
    * 2 vejce
    * 200 ml sodovky
    * 100 ml bílého vína
    * 200 g hladké mouky
    * 800 g ryby
    * olej
    * citron
    * 1 hlávkový salát

    Postup:


 Omytou okurku a ředkvičky nakrájíme na malé kousky, promícháme je se zakysanou smetanou, dochutíme solí a pepřem.
 V misce prošleháme vejce se sodovkou, bílým vínem, moukou a jednou lžičkou soli.
 Omytou a osušenou rybu namočíme v těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.
Podáváme s ředkvičkovým salátem, na plátky nakrájeným citronem a hlávkovým salátem.


Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze