Pstruh na grilu 2

Suroviny:

-4 pstruzi
-4 stroužky česneku
-4 snítky rozmarýnu
-olivový olej
-mořská sůl
-vločky chilii papriky
-4 plátky anglické slaniny
-půl citronu.

Postup:

Vykuchané pstruhy dobře omyjeme a osušíme. Břišní dutinu pokapeme štávou z citronu, posolíme a opepříme vločkami chilii, zapíchneme snítku rozmarýnu, vložíme plátek slaniny a rozpůlený stroužek česneku. Povrch pstruhů posolíme a potřeme olivovým olejem a necháme chvilku odležet. Grilujeme venku na otevřeném grilu, nebo doma na grilovací pánvi
 
Podáváme s hranolky nebo americkými brambory a tatarskou omáčkou.



Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze