Pečený candát s máslovou zeleninou
Suroviny:
1 candát
libovolné koření na ryby
olivový olej
1 sáček mražené zeleniny dle vlastní chuti
oříšek másla
sůl
Postup:
Candáta nakrájíme na silnější podkovy, každou z nich posypeme kořením na ryby, které máme rádi a každou podkovu ještě zastříkneme troškou olivového oleje.
Necháme asi hodinku odpočinout.
Troubu rozpálíme na 180 stupňů a candáta pečeme asi 30-40 minut.
V kastrolu rozpálíme máslo a vsypeme mraženou zeleninu. ( já jsem měla čínskou - je krásně křupavá ).
Mírně osolíme a asi jenom 5 minut restujeme, aby se zelenina nerozvařila a příliš nezměkla.
Příloha:
Uvařené pod slupkou a následně opečené brambory na kousku másla, okořeněné kořením na americké brambory.
1 candát
libovolné koření na ryby
olivový olej
1 sáček mražené zeleniny dle vlastní chuti
oříšek másla
sůl
Postup:
Candáta nakrájíme na silnější podkovy, každou z nich posypeme kořením na ryby, které máme rádi a každou podkovu ještě zastříkneme troškou olivového oleje.
Necháme asi hodinku odpočinout.
Troubu rozpálíme na 180 stupňů a candáta pečeme asi 30-40 minut.
V kastrolu rozpálíme máslo a vsypeme mraženou zeleninu. ( já jsem měla čínskou - je krásně křupavá ).
Mírně osolíme a asi jenom 5 minut restujeme, aby se zelenina nerozvařila a příliš nezměkla.
Příloha:
Uvařené pod slupkou a následně opečené brambory na kousku másla, okořeněné kořením na americké brambory.