Kapr v bramborákovém těstíčku

Suroviny:

-kapr-
-mletý kmín-
-sůl-
-citrón-
-klasické bramborákové těstíčko-

Postup:

Kapra naporcujeme – vytvoříme plátky cca 4x4cm max. 1cm silné, nasolíme, posypeme trochu mletým kmínem, pokapeme citrónem a necháme cca 2 hodiny odležet.
Připravíme bramborákové těstíčko - jemně nastrouhané brambory scedíme a přidáme trochu horkého mléka, utřený česnek, majoránku, sůl, trochu mletého kmínu a pepře, vajíčko, hladkou mouku, přidáme trochu jemně nastrouhané nivy.
Na pánvi rozpálíme olej, kousky kapra namáčíme v těstíčku a dozlatova opečeme na rozpáleném oleji.

Přílohy:

chléb, brambory

Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze