Candát v olivové krustě.

 Suroviny:

    * 800 g candáta
    * sůl
    * olej
    * 100 g strouhanky
    * 1 malá sklenice černých oliv
    * hrst čerstvé bazalky
    * 70 g parmazánu
    * olivový olej

    Postup:

Troubu rozehřejeme na 230 °C. Plech vyložíme pečicím papírem.
 Z omytého a vykoštěného candáta si připravíme jednotlivé porce, které osolíme a zprudka opečeme na oleji ze všech stran.
 V misce promícháme strouhanku, najemno nasekané slité olivy a bazalku. Porce ryby položíme na plech, posypeme ochucenou strouhankou,ozdobíme nastrouhaným parmazánem, pokropíme olivovým olejem a pět minut zapékáme.



Sdílet članek

Hodnocení článku

Počet hlasů: 0

Diskuze

Přidat příspěvek do diskuze