Candát v olivové krustě.
Suroviny:
* 800 g candáta
* sůl
* olej
* 100 g strouhanky
* 1 malá sklenice černých oliv
* hrst čerstvé bazalky
* 70 g parmazánu
* olivový olej
Postup:
Troubu rozehřejeme na 230 °C. Plech vyložíme pečicím papírem.
Z omytého a vykoštěného candáta si připravíme jednotlivé porce, které osolíme a zprudka opečeme na oleji ze všech stran.
V misce promícháme strouhanku, najemno nasekané slité olivy a bazalku. Porce ryby položíme na plech, posypeme ochucenou strouhankou,ozdobíme nastrouhaným parmazánem, pokropíme olivovým olejem a pět minut zapékáme.
* 800 g candáta
* sůl
* olej
* 100 g strouhanky
* 1 malá sklenice černých oliv
* hrst čerstvé bazalky
* 70 g parmazánu
* olivový olej
Postup:
Troubu rozehřejeme na 230 °C. Plech vyložíme pečicím papírem.
Z omytého a vykoštěného candáta si připravíme jednotlivé porce, které osolíme a zprudka opečeme na oleji ze všech stran.
V misce promícháme strouhanku, najemno nasekané slité olivy a bazalku. Porce ryby položíme na plech, posypeme ochucenou strouhankou,ozdobíme nastrouhaným parmazánem, pokropíme olivovým olejem a pět minut zapékáme.